RESERVEREN, BETALEN, BORGSOM, ANNULEREN EN EXTRA SERVICEDIENSTEN

Reserveren

Bij reservering doet u een aanbetaling van 30% van de huursom. Tenzij u reserveert binnen zes weken voor aanvang van uw verblijf, dan bent u de gehele huursom ineens verschuldigd. U ontvangt altijd een schriftelijke bevestiging van uw reservering, per e-mail of reguliere post.

Betalen

U mag contant betalen, maar wij hebben liever dat u het huurbedrag exclusief eventuele borg overmaakt op onze ING bankrekening NL65 INGB 0006 1465 16 t.n.v Nieuw Zicht. Indien u toch kiest voor contante betaling, dan dient dat te geschieden bij aankomst in uw verblijf.

Borgsom

Voor het vakantiehuis brengen wij een borg van € 200,- in rekening. Voor een appartement is dat een borg van € 100,- per appartement. Die dient altijd contant te worden voldaan. U kunt bij De Oude Meester NIET pinnen.

Annuleringsregeling en annuleringskosten vakantiehuis

Annuleren is soms mogelijk op basis van overmacht, zoals ernstige ziekte, ongeval of overlijden van uzelf, uw partner of kind. Annuleren is ook mogelijk in geval van overlijden van een familielid in de eerste lijn, mits dat binnen 2 weken voor aankomst plaatsvindt. Indien gewenst kan De Oude Meester bewijsstukken vragen zulks ter redelijke beoordeling van uw annuleringsverzoek.

LET OP! Dat u in bepaalde gevallen kunt annuleren betekent NIET dat u niets hoeft te betalen! Bij elke annulering zijn kosten verschuldigd. de hoogte ervan hangt af van het tijdstip van annulering.Tot 12 weken voorafgaande aan uw verblijf bent u 25% van de huur verschuldigd. Indien u annuleert in de periode van 12 tot 6 weken voorafgaande aan uw verblijf is 50% van de huur verschuldigd. Bij annulering binnen 6 weken voor aanvang van uw verblijf, bent u de gehele huur verschuldigd.

U kunt dit financiële risico vermijden door zelf een annuleringsverzekering af te sluiten bij een reisverzekeraar. Annuleren dient schriftelijk plaats te vinden (brief of e-mail). Ten teken dat wij uw annulering hebben ontvangen, sturen wij u altijd een ontvangstbevestiging. De overmaking van de administratie – of annuleringskosten op onze bankrekening, is uw enige rechtsgeldige bewijs van uw annulering.

Annuleringsregeling en annuleringskosten Vergaderen & Overnachten

recronHierbij hanteren wij de Recron voorwaarden. Klik op het logo voor het inzien van de Recron voorwaarden.

Extra servicediensten voor recreatief verblijf 

Voor uw gemak bieden wij de volgende extra servicediensten. Graag horen wij minimaal 1 week voorafgaand aan uw verblijf van welke diensten u gebruik wenst te maken.

Bedlinnen per persoon per set € 7,-
Bedden opmaakservice per persoon € 3,-
Badlinnen per persoon per set (handdoek en badhanddoek) € 4,-
Keukenlinnen per set (2x handdoek, theedoek en vaatdoek) € 7,-
Hond per nacht (2 honden gratis) € 5,-
Paard weidegang per nacht inclusief ruw - en krachtvoer € 8,-

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn