Groot vakantiehuis

GROOT VAKANTIEHUIS DRENTHE TOT 24 PERSONEN IN NATIONAAL PARK HET DRENTS FRIESE WOLD

71‘De Oude Meester’ – met 9 slaapkamers en 4 badkamers – biedt onderdak aan een groot en uniek vakantiehuis en biedt gezelschappen tot 24 gasten een ruim en comfortabel onderkomen. Het valt dan ook zeker in de categorie XXL vakantiehuizen.

Informatie

Wil je een unieke beleving? Een prachtig gerestaureerde lagere school van 100 jaar oud!

Keuken

Niet zomaar een verbouwde oude school, maar met een prachtige bouwstijl, hoge plafonds, met heel veel licht door de grote ramen en een adembenemend uitzicht op heidevelden en bossen van nationaal park het Drents Friese Wold.

 

 

 

Comfort, sfeer en stijl in een perfecte mix!

Een grote gezellige huiskamer met open haard waar je met je hele gezelschap – familie of vrienden – urenlang aan de grote tafel kunt relaxen bij een heerlijk diner, gezelschapspellen of gewoon lekker babbelen en borrelen.

Heerlijk relaxen in je grote privétuin.

Je hebt de beschikking over een prachtige tuin met grote vijver en een eigen sportveld waar jij met je familie of vrienden heerlijk kunt sporten en spelen. De tuin is volledig omheind zodat ouders met kleinere kinderen ook relaxt kunnen genieten. Op verzoek kunnen we een hek om de vijver plaatsen zodat het voor kleine kinderen ook een veilige plek is.

Honden welkom.

Omdat we zelf hondenliefhebbers zijn, hebben we geen enkel bezwaar als onze gasten meerdere honden meenemen. Onze ervaring is dat onze gasten met meerdere honden zo blij zijn met onze hond vriendelijke accommodatie, dat zij het altijd keurig achterlaten. Ook voor hondenliefhebbers is de omheinde tuin een belangrijk motief om voor De Oude Meester te kiezen. Immers, waar heb je nou zulke faciliteiten?

Zelfs de tuin is comfortabel

Natuurlijk staan in de tuin ook grote tafels en comfortabele stoelen om met je hele gezelschap in ‘Italiaanse grande familia stijl’ in de prachtige tuin te eten. Het komt dan bij mooi weer ook vaak voor dat onze gasten alleen binnen komen om te slapen.

Onderdeel van de tuin is ook een groot en stijlvol overdekt terras met BBQ, verlichting, combikoelkast en heater waar je ook bij iets minder mooi weer heerlijk kunt genieten van het buiten zijn.

Kortom, een hele fijne plek voor families en vrienden met een hoge gastenwaardering. Bekijk meer dan 150 (handgeschreven) reviews van onze gasten op onze website of Google met een gemiddelde waardering van 4,8 sterren!

Bekijk ook onze video

Van oude school naar kindvriendelijk vakantiehuis

Van 1920 tot 1995 was De Oude Meester de lagere school voor kinderen uit Zorgvlied, Wateren en Oude Willem. Vanaf 1995 tot 2006 was ‘Natuurmuseum Het Drents Friese Wold’ in de school gevestigd en vanaf 2006 hebben wij de school met veel liefde aan aandacht gerestaureerd en verbouwd tot een groot en comfortabel vakantiehuis voor families en vriendengroepen.

Kindvriendelijk vakantiehuis

Ook voor kinderen is het een fijne plek geworden met een grote tuin en een eigen speelweide. Binnen is voldoende ruimte voor spelletjes en voor alle leeftijden zijn boeken aanwezig. Ook de aanwezigheid van paarden heeft een grote aantrekkingskracht op kinderen.

Verder zijn in het seizoen op de naastgelegen camping een buitenzwembad, meertje met strand, visvijver, springkussens, speeltuin, een animatieprogramma en zelfs een indoor speeltuin. De gastjes van De Oude Meester kunnen in overleg met ons gebruik maken van deze mogelijkheden. Het gebruik van deze faciliteiten is niet gratis, maar zijn inbegrepen in de huurkosten van De Oude Meester.

Gezelligheid, maar ook rust

Het vakantiehuis met 9 slaapkamers en 4 badkamers biedt ruimte, comfort en een fijne sfeer voor gezelschappen tot 24 gasten. Door de indeling van het huis is het, voor gasten die daar behoefte aan hebben, goed mogelijk je even rustig terug te trekken uit het gezelschap om even bij te komen.Familieweekend

Van stenen naar gastvrijheid

Niet alleen is dit prachtige gebouw met veel liefde en respect door ons verbouwd. Al snel werd ons duidelijk dat wij niet alleen stenen verhuren. Ook aan het begrip gastvrijheid willen we op een onderscheidende wijze vorm en inhoud geven. Onze gasten noemen wel eens dat De Oude Meester bezieling heeft! Kijk bij de reviews in het gastenboek.

39

Stop met zoeken!

Ben je op zoek naar een familie boerderij in Drenthe, een familie accommodatie, een groepsaccommodatie in Drenthe, een vakantiehuis 24 personen, familieweekend in een groot vakantiehuis Drenthe, een huis in de categorie grote vakantiehuizen, XXL vakantie-huizen, een 24 persoons vakantiehuis, een luxe familieaccommodatie, vakantiehuis met meerdere honden, of gewoon een grote vakantiewoning voor een familieweekend? Stop, hier is het!

Samengevat

Alle voordelen van dit grote vakantiehuis op een rij:

 • Een unieke beleving in een 100 jaar oude school
 • De school is prachtig verbouwd met ruime slaapkamers en badkamers
 • Fijne boxspring bedden met goede matrassen zorgen voor een goede nachtrust
 • De keuken is goed toegerust met o.a. vaatwasser, grote oven, magnetron en 6-pits gasstel
 • De ruime privétuin met prachtige grote vijver is volledig omheind (voor kleine kin-deren kan de vijver afgezet worden met een veilige omheining)
 • Honden zijn welkom en kunnen vrij spelen en ravotten in de omheinde tuin
 • Een eigen speelweide voor sporten en spelen
 • Een groot overdekt terras met BBQ, koelkast en verwarming, zorgt voor veel mo-gelijkheden om comfortabel tijd buiten door te brengen
 • Voor kinderen een heerlijke plek met ook alle gratis speel – en zwemmogelijkheden op de naastgelegen camping
 • Ook voor uw eigen paard(en) heeft het vakantiehuis mogelijkheid tot weidegang
 • De Oude Meester ligt in het nationaal park het Drents Friese Wold
 • Alle fiets, – wandel en ruiterpaden beginnen voor de deur
 • 8 slaapkamers bevinden zich op de eerste etage, op de begane grond bevindt zich de 9e slaapkamer (tweepersoons) met naastgelegen sanitaire voorzieningen.

 

Zicht vanaf terras

Foto's

 

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Informatie aanvragen