PAARDEN EN HONDEN WELKOM

Vakantie met paard? Weekje weg met hond? Vakantiehuis met paard? Vakantie in Drenthe hond mee, of zelfs meerdere honden? Het meenemen van dieren naar een vakantieadres is niet altijd even gemakkelijk. Honden zijn lang niet overal welkom en voor paarden zijn doorgaans geen faciliteiten. Bij De Oude Meester zijn paarden en honden meer dan welkom!

Informatie

Alles voor uw paardenvakantie

IMG 3152Op vakantie met eigen paard? Zoek je een vakantiehuis met weidegang voor je eigen paard of zelfs meerdere paarden? Inmiddels kennen we hier in de regio al een hele paardentraditie met het jaarlijkse ringsteken en de paardenvierdaagse. Dat is niet voor niets. Wat Friesland is voor de watersportliefhebber, is Drenthe voor ruiters en menners. Voor veel mensen is een vakantie met paarden immers de ideale vakantie! Ook paarden zijn bij ons dan ook van harte welkom. Vakantie met je paard? De Oude Meester beschikt over alle faciliteiten voor uw paard. Niets ontbreekt bij dit vakantiehuis met paarden.

 • 10.000m2 weidegang goed afgezet met schrikdraad
 • Een rijbak van 20 x 40 meter
 • Overdekte stalling voor uw koets of menwagen
 • Spoelplaats
 • Stro, ruw – en krachtvoer

Paarden huren

Bij de manege de Ludanchelo Hoeve die op slechts 100 meter afstand van De Oude Meester ligt, zijn paarden en pony’s te huur. Hier kunnen ook paardrijlessen gevolgd worden. Ook kunt u hier een huifkar huren en daarmee met een menner of zelfs zelfstandig op pad gaan. Nagenoeg grenzend aan uw vakantieverblijf starten er ruiter -en menroutes in alle richtingen. Op de website van het Nationaal Park kunt u digitaal alle routes gratis downloaden. Ook kunt u een gratis gebiedskaart downloaden.

Alles voor een vakantie met uw hond(en)

IMG 4499Vakantiehuis met hond of honden? Vakantie in Drenthe met hond? Met uw hond (en zeker niet meerdere honden) kunt u lang niet overal terecht. Nou, bij ons zijn honden welkom! Voor honden bieden we het volgende: De tuin van ons hondvriendelijke vakantiehuis is volledig omheind en uw honden kunnen loslopen. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden verbonden aan het meenemen van uw hond.

Tot 2 honden gratis verblijf!

Er zijn in Nederland weinig vakantiehuizen waar meerdere honden welkom zijn en waar goede voorzieningen voor uw honden zijn. Bij ons mogen uw honden (2 honden gratis) verblijven en zijn er tot 6 of 7 ( goed opgevoede ) honden van harte welkom.

Vakantiehuis met honden en volledig omheinde tuin

IMG 4054Met uw hond of zelfs meerdere honden op vakantie? Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland Drenthe waar honden zijn toegestaan, sterker nog, een vakantiehuis waar honden welkom zijn? Een vakantiehuis met omheinde tuin voor uw hond of honden? Zoek niet verder want er zijn weinig hondvriendelijke vakantiehuizen met omheinde tuin en speelvijver, waar bovendien meerdere honden welkom zijn!

De Oude Meester is een genot voor baasjes en honden. Zo is onze grote en avontuurlijke tuin geheel omheind en kunnen honden er niet uit ontsnappen. De omheining is 1 meter hoog. In de speelvijver kunnen uw honden heerlijk plonzen en ravotten en hebben ze de tijd van hun leven. Iedere hondenliefhebber kijkt zijn ogen uit. Tenslotte zijn er kennels en benches beschikbaar. Goed opgevoede honden kunnen uiteraard wel in het vakantiehuis slapen. Daarbij gelden enkele regels:

 • Honden komen onder geen beding in de slaapkamers
 • Honden mogen niet op banken of stoelen komen
 • U voorkomt dat uw hond vernielingen aanricht (zowel in huis als tuin)
 • Uw honden mogen geen overlast veroorzaken voor andere gasten of buren
 • Honden dienen normaal gesocialiseerd te zijn
 • Honden mogen niet alleen thuisblijven

U leest het, bij ons zijn goed opgevoede honden van harte welkom!

Foto's

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn