PAARDEN EN HONDEN WELKOM

Vakantie met paard? Weekje weg met hond? Vakantiehuis met paard? Vakantie in Drenthe hond mee, of zelfs meerdere honden? Het meenemen van dieren naar een vakantieadres is niet altijd even gemakkelijk. Honden zijn lang niet overal welkom en voor paarden zijn doorgaans geen faciliteiten. Bij De Oude Meester zijn paarden en honden meer dan welkom!

Informatie

Alles voor uw paardenvakantie

IMG 3152

Op vakantie met eigen paard? Zoek je een vakantiehuis met weidegang voor je eigen paard of zelfs meerdere paarden? Inmiddels kennen we hier in de regio al een hele paardentraditie met onder andere de Paarden4daagse Zorgvlied. Dat is niet voor niets. Wat Friesland is voor de watersportliefhebber, is Drenthe voor ruiters en menners. Voor veel mensen is een vakantie met paarden immers de ideale vakantie! Ook paarden zijn bij ons dan ook van harte welkom. Vakantie met je paard? De Oude Meester beschikt over alle faciliteiten voor uw paard. Niets ontbreekt bij dit vakantiehuis met paarden.

Paarden huren

Bij de manege de Ludanchelo Hoeve die op slechts 100 meter afstand van De Oude Meester ligt, zijn paarden en pony’s te huur. Hier kunnen ook paardrijlessen gevolgd worden. Ook kunt u hier een huifkar huren en daarmee met een menner of zelfs zelfstandig op pad gaan. Nagenoeg grenzend aan uw vakantieverblijf starten er ruiter -en menroutes in alle richtingen. Op de website van het Nationaal Park kunt u alle routes gratis downloaden. Op de website van het Drents Friese Wold kunt u een gratis gebiedskaart downloaden.

Alles voor een vakantie met uw hond(en)

IMG 4499Vakantiehuis met hond of honden? Vakantie in Drenthe met hond? Met uw hond (en zeker niet meerdere honden) kunt u lang niet overal terecht. Nou, bij ons zijn honden welkom! Voor honden bieden we het volgende: De tuin van ons hondvriendelijke vakantiehuis is volledig omheind en uw honden kunnen loslopen. Uiteraard zijn er wel enkele voorwaarden verbonden aan het meenemen van uw hond.

Tot 2 honden gratis verblijf!

Er zijn in Nederland weinig vakantiehuizen waar meerdere honden welkom zijn en waar goede voorzieningen voor uw honden zijn. Bij ons mogen uw honden (2 honden gratis) verblijven en zijn er tot 6 of 7 ( goed opgevoede ) honden van harte welkom.

Vakantiehuis met honden en volledig omheinde tuin

IMG 4054

Met je hond of zelfs meerdere honden op vakantie? Op zoek naar een vakantiehuis in Nederland Drenthe waar honden zijn toegestaan, sterker nog, een vakantiehuis waar honden echt welkom zijn? Een vakantiehuis met omheinde tuin voor jouw hond of honden? Zoek niet verder want er zijn weinig hond vriendelijke vakantiehuizen met omheinde tuin en speelvijver, waar bovendien meerdere honden welkom zijn!

De Oude Meester is een genot voor baasjes en honden. Zo is onze grote en avontuurlijke tuin geheel omheind en kunnen honden er niet uit ontsnappen. In de speelvijver kunnen uw honden heerlijk plonzen en ravotten en hebben ze de tijd van hun leven. Voor iedere hondenliefhebber een heerlijk tafereel.

Kortom, ook meerdere honden zijn welkom. Uiteraard geldt dat alleen voor goed opgevoede honden en verantwoordelijke bazen.

Foto's

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn