Reviews vergaderlocatie

Als je op zoek bent naar een dienst of product, dan kan het behulpzaam zijn de meningen van ‘ervaringsdeskundigen’ te raadplegen. Onze klanten vertellen over hun ervaringen met de faciliteiten, de service en de gastvrijheid tijdens hun verblijf in onze vergaderlocatie in de natuur.

24 Praktijk2 3 300x199Op 13 en 14 maart 2014 heb ik met een groep van 8 deelnemers fantastisch kunnen werken in de inspirerende accommodatie van “De Oude Meester”. Een ruime trainingszaal met enkele kleinere spreekruimtes voor groepsgesprekken. De ruimtes zijn smaakvol aangekleed en voorzien van stijlvolle details. De verzorging was op maat en geheel volgens verwachting. De verhouding prijs/ kwaliteit is prima. Wij komen zeker terug!

Tjeerd Talsma Bureau Tjeerd Talsma

091 Pand Wateren 22 juni 2007 019Als facilitators zijn wij zeer te spreken over deze mooie plek. Siety en Ton begrijpen ons werk en voelen naadloos aan wat er nodig is om – wat wij noemen – een veld te creëren waarin wat zich wil ontvouwen, mogelijk gemaakt wordt. Een bereidwilligheid en inzet van topklasse om ons zo goed mogelijk te ondersteunen! Wij komen hier terug!

SISS B.V. Hugo van Santbrink

HypnoBirthing® Practitioners opleiding Marie Mongan Florida

Review van de 4-daagse HypnoBirthing® Practitioners opleiding voor 30 verloskundigen en hypnotherapeuten in oktober 2014. De opleiding had met name een bijzonder karakter omdat deze werd geleid door de uit Amerika afkomstige ontwikkelaar van deze methodiek, de 81-jarige mevrouw Marie Mongan.

688x1024xDSC 0039 688x1024

Deel dit artikel

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn